Barion Pixel

Sütiket és más technológiákat használunk a weboldal működéséhez. Részletes információk az adatkezelési tájékoztatóban.

GYIK

Kötelező-e regisztrálnom a vásárláshoz?

Regisztráció nélkül is vásárolhatsz, vendégként. A regisztráció előnye, hogy a fiókodban minden előző vásárlásodat visszakeresheted, és nem kell minden esetben újra és újra kitölteni az adataidat sem. Regisztrált vevőink adatait bizalmasan kezeljük. Szerintünk a regisztráció kényelmesebbé teszi a vásárlást, csak nyerhetsz vele.

Milyen szállítási határidőkre számítsak?

Ha a kiválasztott termék hazai raktárkészleten van, maximum 5 nap alatt érkezik meg a csomagod. Ha Dániából rendeljük meg, akkor kicsit tovább kell várni rá, maximum 30 napot.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Többféle módon fizethetsz a megrendelt termékért. Készpénzzel, kártyával, banki utalással. Készpénzes fizetésre csak akkor van mód, ha eljössz hozzánk rendelésedért. A banki utalás és kártyás fizetés egyszerű, gyors, biztonságos.

Mire jó a hírlevél feliratkozás?

Hírleveleinket bármikor elolvashatod, amikor erre van időd. Érdemes is elolvasnod őket, mert az újdonságok, akciók először mindig hírlevélben jelennek meg. Tehát aki regisztrál, elsők között értesül mindenről. Sőt, egyéb inspiráló olvasnivalót is küldünk Neked (dekortippek, receptek, jó design könyvek), a meglepetés kuponokról már nem is szólva. 

Lehetek-e viszonteladó partneretek?

Igen, nyitottak vagyunk ilyen együttműködésre, keress bennünket bizalommal. Lakberendezőkkel is szívesen dolgozunk együtt.