Barion Pixel

Sütiket és más technológiákat használunk a weboldal működéséhez. Részletes információk az adatkezelési tájékoztatóban.

Márkák

A Rendezdbe a dán Society of Lifestyle cégcsoport termékeit kínálja Neked. A cégcsoport tagjai: House Doctor, Meraki, Monograph, Nicolas Vahe. Széles termék kínálatuk a lakberendezési és használati tárgyaktól a saját fejlesztésű kozmetikai szerekig terjed. Minden márkát a minőségi anyagok használata, a forma és a funkció, a rend és a kreativitás tökéletes összhangja jellemez.

HOUSE DOCTOR

A House Doctor fő profilja a lakberendezés. Egyedi, jól felismerhető stílusa jól ötvözi a skandináv designt a bohém hangulattal. Minden illik mindenhez, a régebbi darabok jól keverhetők az újabbakkal. Rendezd be lépésről lépésre, azonos, mégis változatos módon az otthonod!

MERAKI

A Meraki a fürdőszoba világa. A kozmetikumokat Dániában fejlesztették ki, gondosan kiválasztott, természetes összetevőkből. Wellness termékeik mellett fürdőszobád berendezéséhez is találsz itt szép darabokat. A Meraki minden érzékedet kényezteti, testtől lélekig ér. Hagyd magad elvarázsolni!

MONOGRAPH

A Monograph a dolgozószoba és iroda birodalma. Minőségi alapanyagok, szokatlan formák, játékos ötletek jellemzik a márkát. Akár otthon, akár munkahelyeden veszed kézbe termékeiket, örömmel látod, hogy a funkcionalitás nem zárja ki a kreativitást. Dolgozz játszva a Monograph tárgyaival!

NICOLAS VAHÉ

A Nicolas Vahé a konyhára fókuszál. Itt megtalálsz mindent: amivel, amiben és amiből főzni lehet, a konyhai eszközöktől az alapanyagokig. A cég filozófiája: egyél minden nap valami rafináltan egyszerű, friss, egészséges, ízletes ételt. Azt ígérik, hogy velük az ételnek története lesz. Gasztrokalandra fel!